Loading... Please wait...
  • Image 1

KARORA SMOOTH OPERATOR MULTI ACTION PEEL

RRP: $27.45
$19.33 (You save $8.12)
Frakt:
Free Shipping
Gave innpakning:
Options available
Antall:

Produktbeskrivelse

Karora smooth operator multi action peel

Fjerner døde hudceller effektivt! En peeling for kroppen som inneholder bla Vitamin E, Aloe vera og ekstrakter fra citrusfrukter. Huden din vil bli glattere og jevnere før påføring av selvbruning. Og du vil ikke få "flekker" etter fargen. Peelingen er ikke kornete som de fleste peelingskrubber, og du unngår å få irritert hud.

Denne peelingen er en ny type peeling, og inneholder ikke korner så huden blir ikke irritert. Du påfører peelingen på tørr hud og du kan selv se hvordan de døde hudcellene samler seg opp i peelingen, vaskes deretter bort med lunkent vann.

Huden blir som ny! Perfekt for dem med sensitiv hud!.

Hvorfor vi liker…..

Karoras produkter er av høyest kvalitet og brukes i salonger i UK og Irland. Et merke som har raskt blitt populær og med Karoras produkter vil du få en flott solbrun farge uten å virke oransje eller unaturlig. Inneholder kun naturlige ingredienser og er økologisk. Ikke testet på dyr.

 

Ingredienser

  • Naturlig og økologisk
  • Vitamin E
  • Aloe Vera

 

Mengde

100ml – stor flaske.

 

Anvendelse

Påføres tørr hud, denne peelingen inneholder ikke korner og fjerner døde hudceller effektivt og fungerer som en gele som fjerner "løs" hud. Skyll med lunkent vann.

 
Nyheter ♥

Nyhetsbrev