Loading... Please wait...
  • Image 1

BADGER SOLKREM ALL SEASON FACE STICK

$20.19
Frakt:
Free Shipping
Merke:
Gave innpakning:
Options available
Antall:

Produktbeskrivelse

Badger solkrem all season face stick

Denne stiften er spesielt utviklet for å gi ansiktet beskyttelse mot sol, vind, kulde og vann på en trygg og naturlig måte. Den er enkel i bruk og hendig størrelse til å ha i vesken, ryggsekken eller strandvesken. 

Badger bruker sinkoksid som den aktive ingrediens for å gi UVA- og UVB-beskyttelse til ansikt, ører, nese og lepper. Basen er laget av kun sertifisert økologiske planteoljer og bivoks, og er fuktighetsgivende og trygt for både deg og miljøet. Stiften gir god beskyttelse mot kald vind og sprukket hud om vinteren, og ekstra solbeskyttelse om sommeren. 
 

 

Hvorfor vi liker…..

Badger Balms produkter... Inneholder ingen skadlige stoffer eller kjemikaler. Passer hele familien og inneholder sertifisert økologiske ingredienser.

 

Anvendelse

 Smør på rikelig på utsatte hudområder. Dette produktet er ment til de ekstra utsatte områdene, så enten i kombinasjon med en annen solkrem (for hele kroppen) eller der hvor man kun eksponerer små deler av kroppen for solen (eks ansikt og hender). Gni inn etter påføring for å redusere den hvite fargen. Mineralbaserte solkremer, som Badger sine, er effektive med en gang, og man behøver derfor ikke å vente mellom påføring og soling. 

Nyheter ♥

Nyhetsbrev