Loading... Please wait...
  • Image 1

BADGER BALM LIL BADGER DUO SETT

$30.69
Frakt:
Free Shipping
Merke:
Gave innpakning:
Options available
Antall:

Produktbeskrivelse

Badger Balm lil Badger duo sett

Gaveeske med Baby Balm og Night-Night Balm fra Badger, begge er økologisk sertfiserte produkter. Fin gave til nybakte foreldre! Gaveesken inneholder 2 metallbokser a 56 gram:
 
Baby Balm 
: En trygg og lindrende salve som gjør godt for babyen. En solgul balm med deilig duft av kamomille og calendula, to trygge og velkjente urter som ofte er brukt for å roe babyer og ta vare på delikat hud. Salven kan også brukes av voksne med sensitiv hud. Hos babyer kan den brukes for å lindre og forebygge bleieutslett og kløe, eller den kan brukes til babymassasje. Nøytral duft.

Night Night Balm:
 Utviklet for å hjelpe små barn med å falle til ro og sovne om kvelden. I denne barnevennlige formulaen er det brukt eteriske oljer som er gode for barn og som også er kjent for å fremme følelser som trygghet, oppmuntring og ro. Salven virker beroligende med ingredienser som kamomille, lavendel og sandeltre. Duft av mandarin og spearmint gir en trygghetsfølelse. Smør balmen f. eks på tinninger, under nesen, håndledd og bryst. 

 

Hvorfor vi liker…..

Badger Balms produkter... Inneholder ingen skadlige stoffer eller kjemikaler. Passer hele familien og inneholder sertifisert økologiske ingredienser.


 

 

 

 




Nyheter ♥

Nyhetsbrev