Loading... Please wait...
  • Image 1

AUSTRALIAN BODYCARE PURIFYING CLAY MASK

$20.89
Frakt:
Free Shipping
Gave innpakning:
Options available
Antall:

Produktbeskrivelse

Australian BodyCare Purifying Clay Mask

En ansiktsmaske av leire rik på mineraler som renser huden dypt, inneholde tea tree oil som er kjent for å rense og fjerner bakterier. Absorberer og trekker ut overflødig sebum. Passer deg med Kombinert til fet hud. Fjerner forsiktig urenheter og tørker ikke ut huden, gir huden lett fuktighet og huden din føles frisk. Inneholder 0,15% Tea Tree Oil, Vitamin E og mandel olje.

Passer:  Normal, Kombinert hud.

 

Hvorfor vi liker…..

Australian Bodycare Purifying Clay Mask er behandlingen for deg som er plaget med utbrudd og ønsker å balansere huden, huden vil oppleves roligere etter et par behandlinger.Australian Bodycare er et kjent merke fra Australia som er kjent for sine produkter med Tea-tree oil av høyest kvalitet. Med produkter som passer alle hudtyper + alder og kjønn... Gir deg flott resultat. Produktene blir også brukt i hudpleie salonger. 

 

Mengde 

50ml

 

Anvendelse

Brukes etter rens.Du kan bruke tea tree oil under masken for at masken "jobber" dypere. Ta noen dråper tea tree oil på bomull og fukt forsiktig ansiktet.Påfør masken, unngå øyepartier og lepper. La masken virke i 10 minutter og dermed fjern masken med varmt vann. 

For å roe ned huden etterpå bruker du Australian Bodycare Gentle Toner, og hudkrem. For deg med normal-kombinert hud anbefaler vi deg å bruke Active face cream, for fet hud som lett får utbrudd anbefaler vi Balancing face cream.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyheter ♥

Nyhetsbrev